Nejautrus kabelis Forteza TRIBO
Nejautrus kabelis Forteza TRIBO

Nejautrus kabelis Forteza TRIBO

Forteza
NONSE
Yra sandėlyje
0,90 €
Nėra mokesčio
  • Nejautrieji elementai (NON-SE) yra skirti: TRIBO-S procesorių sujungti su jautriuoju elementu, organizuoti praėjimą palei vartus ar pastatą lygiagrečiai su tvora, įrengti specialias įsibrovimo apsaugos zonas siekiant geriausiu būdu TRIBO-S integruoti į CCTV sistema.

 

1. TIKSLAS

Nejautrusis elementas yra TRIBO-S tvoros apsaugos sistemos dalis, kuria nepasiduoda deformacijai ir vibracijai. Jis yra naudojamas perduoti signalus tarp TRIBO-S procesoriaus ir jautriojo elemento (SE-86) arba sujungti du jautriuosius elementus (SE-86 ir SE-86) panaudojant sujungimo movas. 
 
2. BENDRA INFORMACIJA

Nejautriojo elemento didžiausias ilgis vienoje TRIBO-S procesoriaus įėjimo kanale yra 300 metrų.
Nejautriojo elemento izoliacija nėra apsaugota  nuo lauko oro sąlygų, todėl šis elementas turi būti apsaugotas panaudojant plastikinį gofruotą vamzdį, kai šis elementas yra montuojamas ant tvoros arba po žeme. 

3. NEJAUTRIOJO ELEMENTO TIESIMAS

TRIBO-S procesoriaus montavimas  netoli tvoros
Tada, kai TRIBO-S procesorius yra montuojamas netoli tvoros (apsaugos kambaryje) tam tikru atstumu nuo saugomos tvoros, kur yra montuojami jautrieji elementai. Šiuo atveju panaudojant vieną TRIBO-S procesorių galima apsaugoti iki 600 m tvoros. Didžiausiais jautriojo bei nejautriojo elementų ilgis vienai apsaugos  zonai yra: SE-86 – 300 metrų, NON-SE – 300 metrų. 

Prekė pridėta palyginimui.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.